Pagina 1 din 1

Reclamatie enside

MesajScris: 08:35 , 17 Oct 2013
de viju18
Am si eu o problema cu enside, i-a dat prototype ban pe cateva zile dar vad ca tot nu se potoleste, cand am scorul mic si il iau, trece la fraze de genul "m-a luat butul" , "uite cine ma ia pe mine" , jucam cu alt nume si nu am vrut sa ii dau gag dar chiar si asa pe el nu l-a potolit banul, dar un amarat de gag.Eu seara intru obosit sa joc si eu de placere si aud copilasi cum se baga in seama aiurea. Si chestia e ca asa procedeaza cu majoritatea si se cam incing spiritele pe server si de multe ori pica altii vinovati. Deci s-ar putea un ban permanent pentru el? Sau macar cat joc eu si ma jigneste pot sa ii dau eu un ban temporar?

Re: Reclamatie enside

MesajScris: 09:38 , 17 Oct 2013
de Ionut
Deocamdata doar gag poti sa ii dai.Si pe mine ma dispera cateodata dar trec cu vederea.Asta e...Uni se cred P.G.L-isti.Si pe mine ma acuza ca am cfg cu aim :lol:.Cred ca "butul"este el daca nu stie sa faca diferenta. :ugeek:

Re: Reclamatie enside

MesajScris: 14:02 , 17 Oct 2013
de eNsiDe
Vijule, baietas in primu rand gandestete sa le dai ban la cei care ma injura intruna dupa vi si spui dece ii fac buti si etc, spre deosebire de alti care ma fac in tot felul eu incerc sa ma abtin si vad ca tu ca admin nu iti faci treaba deloc, iti spuneam sa te uiti pe respectivu tu taceai din gura si mai te dai mare-n gura fata de mine. :lol:

Re: Reclamatie enside

MesajScris: 22:50 , 17 Oct 2013
de viju18
Esti total pe langa , imi pare rau de tine. In primul rand tu nici nu mi-ai zis la cine sa ma uit. In al doilea invata limba romana ca ma simt creepy rau cand vad postarile tale.

Re: Reclamatie enside

MesajScris: 22:55 , 17 Oct 2013
de SENSEi
Daca tot e pluginul cu demo automat de ce nu uploadati demo-urile? Cine va crede daca unu spuneti ceva si celalalt il contrazice? :-j

Re: Reclamatie enside

MesajScris: 22:57 , 17 Oct 2013
de Ionut
Corect!!!Sensei are dreptate.Uitasem de chestiile astea cu demo-ul!!!Astept demo-urile puse pe forum si ne vom convinge ce si cine are dreptate.

Re: Reclamatie enside

MesajScris: 23:32 , 17 Oct 2013
de Marius
Hai sa fim sinceri ce dovezi mai trebuiesc, eu am logurile in fata. Iar legat de primul post, viju dai doar gag si atat. Si tot din loguri reiese ca viju isi face treaba bine, cine vrea sa ma contrazica sa imi aduca argumente nu neaparat dovezi.

Re: Reclamatie enside

MesajScris: 23:38 , 17 Oct 2013
de viju18
s-cuz-e k suunt proafeosor de roamana , scriiiiiu asa poati nu primesc ban

Re: Reclamatie enside

MesajScris: 00:29 , 18 Oct 2013
de Ionut
Ce ironic esti vijule:)

Re: Reclamatie enside

MesajScris: 12:14 , 18 Oct 2013
de viju18
OFF: Daca ma luam de gramatica ta mai ziceam sa te ambalezi dar asa ai deviat putin subiectul de la reclamatie. Nu inteleg de ce te simti jignit cand auzi de gramatica.

ON: Am inteles, dau gag si cu asta basta. Nu stiam ca supar pe altii cu reclamatia asta.