Pagina 1 din 1

S-a dus pe apa sambetei comunitatea...

MesajScris: 23:23 , 02 Oct 2020
de Relaxion
Dupa atatia ani am zis sa mai intru sa vad ce face o comunitate care odata, demult, era ceva la care multi aspirau si putini aveau.
Din pacate, timpul a asternut praful uitarii, la fel ca peste toate...
Pacat. Mi-ar fi placut sa le arat fetelor mele cum sa joace CS pe srv-ul rebelnetwork.
Pentru cine mai intra pe-aici, din garda veche, stay safe!

Re: S-a dus pe apa sambetei comunitatea...

MesajScris: 10:24 , 03 Oct 2020
de Marius
Salut Relaxion,

Intr-adevar,au apus vremurile frumoase la care ma gandesc cu melancolie, dar sa privim partea plina a paharului, si anume ca aceasta comunitate are aproximativ 11 ani, ceva maret avand in vedere ca multe din marile comunitati de cs nu au stat atat timp in picioare.Am pornit aici inca de cand eram la liceu, am continuat si in zilele incendiare de facultate, (in special in sesiuni veneam sa ma relaxez aici), si cativa ani mai tarziu, dupa job ma relaxam pe Rebelnetwork.Practic a fost un al doilea stil de viata pentru mine. Ocazional am mai pastrat legatura cu Black aka Ionut si Prototype. Mi-ar face placere sa ne adunam aici sau la o conferinta pe skype/discord etc. mai multe persoane din vechea garda si anume Gabriel, WZ, Ipascu, Talibanu si lista continua. Ma bucura faptul ca desi a trecut mult timp ti-ai amintit de aceasta comunitate. Va urez tuturor numai bine si sper sa vina cat mai multe reply-uri.

Re: S-a dus pe apa sambetei comunitatea...

MesajScris: 12:35 , 27 Dec 2020
de Gabriel
Mai intru foarte rar, gazduirea de la tools nu mai exista pentru CS si nici nu am mai reinoit nimic din vreme de pe server erau doar 1-2-3 persoane max cate o data si adminii au disparut din 2016
Hub-ul inca mai exista.. e singurul din tot ce a pornit in 2004.. a fost fun :drunk:

A fost asa:
hub RebelZone - still alive hub.rebelnetwork.ro (user adunati din fostele: rebelnet.mine.nu / blacksharing.no-ip.org hub1.cyberspace.ro / cs.dnsnet.ro / hub.megainternet.ro) candva 6000+ zilnic...
:ura: (2007)
comunitate CS si forum.. :gangster: (2009)
comunitate de prieteni - un fel de facebook .. mai exista "urme" pe net https://www.byclick.net/st/i/4228/Comun ... n-loc.html :pillowfight: (2007)
radio HouseFM pe http://www.netguide.ro/site/www.housefm.ro :idance: (2010)
FunZone - cand jocurile in Flash erau la moda :aham: (2005)
MyFiles - file hosting :reading: (2004)
pentru o scurta vreme a fost si un tracker de Torrente :arrr: (2008)
AudioCloud... :hmm: (2010)
retea de cartier.. :funpc: (candva demult..)
undernet/mirc.. :kissyou: asta era in 2001 parca..

Re: S-a dus pe apa sambetei comunitatea...

MesajScris: 21:22 , 02 Iul 2021
de ipascu33
Salut,
Eu am mai incercat sa-l mentin activ, sa ii fac reclama pe facebook,intagram. Fara prea multe sanse, mai intram din cand in cand cu prieteni de la facultate seara si jucam. Dar dupa ce am terminat si masterul am plecat in Anglia si nu am mai avut timp sa intru mai deloc. De 3 ani de cand sunt in Anglia doar pe forum am mai intrat, viata sa schimbat acuma, am un baiat de 7 luni :justbecause: dar au fost frumoase vremurile cand eram admin pe server si era mai mereu full. :likeaboss:
Aveti grija de voi. :drunk: