[RebelNetowkr;x]ADMIN CosTy

Încuiat
CosTyRocK
Utilizator Nou
Utilizator Nou

[RebelNetowkr;x]ADMIN CosTy

Mesaj de CosTyRocK »

Nume: CosTy
IP:Dinamik(mai nou)
Nick: CosTy
Varsta:17
Comportament:Ok:)
Ore jucate pe server:Am ceva ore[o saptamana]
De cand esti inregistrat pe forum:aa de ieri am mai avut cont unii ma stiti mai ales adminii X_X
De ce doresti admin:Poi tin sa mentionez ca stiu ca se da admin doar pe baza de donatie dar vreau sa mai spun si ca serverul e full de CODATI si de CHEATERI si tot serveurl stie,nu ii voi mentiona pe toti pentru ca nu am timp sa scriu atat,cred ca stie si admin ce situatia cu codatii acestia..dar am sa spun cativa,Flamer,My,B3ll F3ll,jxxtel si altii:)
Alte detalii:Poi stateam si ma facusem spec si ma uitam la codati si mia venit mie ceva in bibilica[mha daca asi face eu cerere de admin si sa dispara codatii] si am venit pe forum si asta am facut:)) acu ramane decizia voastra sa spuneti daca o aprobati sau nu.A da era sa uit am STEAM ON!!! costy935 pentru detalii,sper sa mi se aprobe cererea :-ss ca sa dispara codatii:P.O seara buna :drunk:
Gabriel
Fondator Rebel Network
Fondator Rebel Network

Re: [RebelNetowkr;x]ADMIN CosTy

Mesaj de Gabriel »

CosTy te-am vazut cu aim pe server, nu incerca sa te dai tu mai rotund decat ceilalti... si in plus chiar nu citeste nimeni ?!

Cont de admin se da doar contra cost, cui nu ii convine il invit sa isi deschida propriul server si sa il administreze ``cum vrea muschhii lui`` :angry:

Cererea ta cu donatie sau fara e RESPINSA

:topicclosed:
Azi nu... poate maine...
CosTyRocK
Utilizator Nou
Utilizator Nou

Mesaj de CosTyRocK »

Aim?,voi nu aveti ban de steam si spuuneti ca am aim? cred ca ma confunzi baiatule,intradevar am avut wall o data fiindca era full de codati acum muuult timp,dar acum miam luat steamd aca stii ce eaia.E un program prin care dai muult mai usor hs=-
Ionut
Moderator
Moderator

Mesaj de Ionut »

Domnu Costy..vechiul nostru client...cel care isi bag d toate in serverul asta...si acum vrea admin...interesanta chestye:)
Imagine
My name is Network...RebelNetwork!!!
Încuiat